maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kuvapäivitys seitsemänviikkoisista

Päivittelyt on kaikkien muitten rientojen ohella unohtuneet kokonaan, vaikka paparazzilaatuista kuvaakin olis ollut tarjolla. Kuvat otettiin nopsasti ennen silmätarkastuksiin lähtöä viime viikolla, eli päivän vajaa 7-vkoa on ikää näissä. Kamerassa olisi moniakin uusia kuvia, mutta laitan nyt tähän vain nämä ja purkaan kameran kuvat tuossa paremmalla ajalla. Sitäpaitsi voipi olla että Ninnu saattaa vielä huomenna ehtiä "lähtökuvat" napsimaan vielä kun koko sakki on yhes koos.

Silmätarkit tehtiin tosiaan Lahdessa, Aija Leinosen toimesta, eikä niistä löytynyt mitään moitittavaa. Olavilla näkyi hieman sikiöaikaisia rihmoja, mutta tässä iässä se on ihan normaalia. Samalla tehtiin perustarkastus pennuille (kaikki ok ja Olalla pallit!) sekä otettiin PLL-geenitestiä varten poskisolunäytteet, jotka lähtivät Genoscoperille tutkittavaksi. Juuri äsken maksoin niistä tulleen laskun, ja tulokset toivottavasti ehtivät saapua ennen kuin "Olavi" keskiviikkona lähtee omaan kotiinsa.

 Asko-eno on nykyään oikeinkin hyvä leikittäjä pennuille, eikä sitä enää edes ahdista vaikka pirpanat nukkuisivat ihan ihollakin. Tai no, karvoissa..


                                           Hippo, PM miss Panhead Hippo-neiti jääkin yllättäen kotiin kasvamaan. Suruksemme jouduimme Peto-belgin viimein päästämään sateenkaarisillalle, joten Hippo jää paikkaamaan Petterin paikkaa ja helpottamaan varsinkin Rekon mieltä. Peto ja Reko olivat samanikäisiä, joten Rekolle Pedon poismeno oli rankin paikka, poika jopa suunnitteli koiran piilottamista kun ei ymmärtänyt että koiran kannalta lopetus oli paras ratkaisu.


                                        "Noki", PM miss Shovelhead


 Noen mielestä tuo seisoskelu on vähän turhaa, ja se poseeraisikin mieluiten tolleen lelujen kera. :D Noki lähtenee tuossa viikon päästä kohti Lahtea kahden huskyn kaveriksi.


                                                 Hippo ja Olavi <3


                                              "Olavi", PM mr Fatboy

Ola on kropaltaan ihan timmi ja napakka ja vaikka mitä, sillä vaan edelleen on reilusti nahkaa, eikä sekään ole se innokkain seisoskelija. :D Aivan ihana poika, joka ei ikinä koskaan näytä olevan kuvissa oikein itsensä näköinen. ;)


Ihanainen iskä Morizkin kävi kyläilemässä meillä tässä yhtenä päivänä, ja kivasti tuli isi lastensa kanssa juttuun. Näyttivätpä ne Viankin kanssa toisensa vielä tuntevan, eikä Via yhtään estellyt iskää lapsiaan tapaamasta. :) Ikävä kyllä onnistuneita kuvia ei tästä tapaamisesta saatu, vauhtia oli sen verran että poseerauksia oli turha odotella ja napsimissani kuvissa näkyi lähinnä aina jonkun persaus tai sitten materiaali oli jossain määrin koiramaisen K-18. ;)

Kiitos kuitenkin Kaisa kun kävitte, oli mukava nähdä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti