keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hävettävän pitkästä aikaa, julkaisen edes jotain

Heipähei, ja toivottavasti itse kullakin on ollut kiva kesä! :)

Päivitykset on jääneet mulla päivittämättä jo pitkältä ajalta, mikä on harmi, koska meillehän on tullut laumanjatkoakin edellisen päivityksen jälkeen.

Heti vuodenvaihteen jälkeen syntyi Ruotsissa Tumlex-kenneliin pentueellinen heelereitä, joista ilokseni sain yhden poikapennun ostaa. Niin meille noudettiin sieltä Louloun hoivista sitten Tumlex Scurry Tucker, eli Merlin. 

Pennuista sain kuvien perusteella itse valita kumpi kahdesta pojasta miellyttäisi enemmän, ja ihania ne oli molemmat. Mutta jo heti ensimmäisistä näkemistäni kuvista katsoin sitä tummempaa, että tuo on kyllä meidän. Eikä se mieli siitä mihinkään muuttunut. Joissain asioissa pitää vaan luottaa intuitioon. ;) Toivottavasti myöhemmässäkään vaiheessa ei tule ylläreitä, luonteeltaan Merlin ainakin on todella valloittava nuorimies, eikä sen ulkonäössäkään ole moittimista.                                                Yllä Merlin silloin pienenä.


                                       

 

Alemmissa kuvissa herra kisaileekin sitten Hipon kanssa jo hyvinkin tasavertaisen kokoisena. :) Poseerauskuvia ei ole koko kesänä otettu, kuvaajan puuttuessa. Reko kun on ollut Kuusamossa.Toinen korva ei meinannut ensin nousta pystyyn, josta syystä se oli vähän teipattuna. Tässä tosin korvatötterö on touhuamisen jäljiltä vähän löpsähtänyt. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti