perjantai 3. helmikuuta 2012

Hitaasti päivittyy, mutta PENNUT on täällä!

Vian ja Paddyn pennut siis syntyivät viime viikon lauantaina, 28.1.2012. Olen kovasti pahoillani, etten ole saanut aikaiseksi päivittää blogia aiemmin, mutta odotin että saataisiin kuvia lisäksi, ja olin hukannut kameran laturin.. Ihan ekat päivät Via oli myös tosi tarkkana ipanoistaan, enkä viitsinyt sitä isommin sitten stressata kuvaamalla pentuja "väkisin".

Mutta nyt on muutama kuva jokaisesta lapsukaisesta. Ihan studio-olosuhteitahan meillä ei ollut mutta kyllä noissa kaikissa musta marsunnäkönen mötkö näkyy. ;)Kahdessa ensimmäisessä kuvassa terkkuja tulevaan kotiinsa Haminaan lähettelee katraan ainut jätkä. :) Poika on hyvin sylissä viihtyvä, kovaan ääneen mieltään osoittava sekä hyvän ruokahalun omaava veikkonen.


Tässä aivan kolme kuvaa itsestään saa esille sitten pyllis, tai hienosti Phyllis.. Olen merkannut tytöistä kolme syntyessään melkein samankokoista kynsilakalla, ja pylliksen merkki on siis pyllyn päällä, josta lempinimi sitten tietysti heti tarttui. ;) Phyllis on kova syömäri myös, mutta pienin kaikista. 

Tämä on päätyttö. Pääkkönen. Onneks ei oo poika, muutenhan siitä tulis vahingosa jasperi. ;) Isoäänisin taitaa olla tämä.

Ja sitten selkämerkitty neiti, joka on varmaan kaikkein kovin painonkirijä ollut tässä viikon aikana. Se on kirinyt ison tytön ja jätkän jo lähes kiinni vaikka lähtöpainossa oli samoissa kahden kirpun kanssa. Tästä taitaa tulla nahkansa puolesta Olakakkonen, nyt jo näkee että löysää on. :D Karvakin tuntuu jotenkin erityyppiseltä tällä hetkellä, jännä nähdä onko se sitä sitten lopulta.Viimeisenä vaikkei vähäisimpänä, isotyttö. Tämä on _ihana_. Tai kaikkihan nämä tietysti aivan ihania on, mutta tässä on jotain millä se tällähetkellä erottuu. Värikin on jotenkin jännä, ja neiti on hyvin rauhallinen, toistaiseksi ainakin.. Veikkaan että tämä rauhallisuuden määritelmä tulee muuttumaan kunhan nämä tästä kasvavat.


Pirpanoista muutamalla on varpaissa valkoisia merkkejä. Parilla tytöllä niin vähän, että varmaan häviää kasvaessa, yhdellä aavistus enemmän ja pojalla.. Niin, sillä on yksi valkea varvas toisessa takajalassa. :)


Tosi huonosti vaan näkyy tässä kun jää just tuota vaaleanpunaista vasten.. Mutta kuvasta ei voi erehtyä, ettäkö olisi jonkun muun kuin poitsun kuva!! :D

Loppuherkuksi vielä pari satunnaista räpsyä, koko läjästä, sekä taitaapa olla hyvin rennosta isostatytöstä tämä viimeinen. Terveisiä ja jälkeläisonnittelut näitten kuvien myötä isäkoira Paddyn kotiinkin! 

Jatkossa lupaan ottaa kuvia säännöllisesti taas niinkuin edellisestäkin pentueesta, ja päivittääkin toki blogiin. :) Pennut ovat kaikki nyt jo varattuja, mutta tytöistä katsellaan sitten myöhemmin tarkemmin kuka minnekin muuttaa. Luonne-eroja alkaa nyt jo erottua, ja enimmäkseen niillä perusteilla sitten yritän katsoa kuka mihinkin perheeseen voisi olla sopivin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti