sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lapset kaksiviikkoisetAika pullukoita ovat, lapsoset. Ruoka ja uni maistuu ja kaikilla on jo silmät auki. Pyllis ja iso tyttö taisivat olla ensimmäiset näkimensä avanneet ja muut sitten parin päivän janalla perässä. Nyt osataan sitten jo ryömiä ympäri pentulootaa tuhisten ja muristen ja uusia silmiä kokeillen..

Tyrkätään tähän kaikista jonkinlainen lärvikuva, toivottavasti erotan kuvista oikein kuka on kuka, kun en kuvatessa tietenkään muistanut merkata ylös järjestystä tai kuvien määrää. :D

Ensimmäisenä enivei selkätyttö joka on kirinyt ittensä pikkusinttien mitoista kunnon Santraksi ja painaa koko köörin eniten tällä hetkellä.Seuraavissa kuvissa "isotyttö", joka on siis jäänyt tuon Santran jälkeen aika reilustikin koossa. Samannäköisiä kyllä ovat kovasti. Tämä likka oli ennen silmien avautumista aivan kypsänä jos sen käänsi selälleen. Kiljumisen volyymi oli aikamoinen..

Pyllis on aika rento. Eka katotaan pikkusen toisella silimällä. Sitte iso haaaauuukotus ja sen jälkeen voikin ihan hyvin nukahtaa. :) Tämä pikkulikka on kyllä tosisöpö ja jotenki näissä on jotain hyvin samanlaista tuon poijjaan kanssa, vaikkei ne nyt yhtäkkiä niin samannäkösiäkään ole, mutta oloisia kyllä.


Pojalla oli myös vähä tylsää. Ja sitten se näytti pikkuoravalta vähän. Lopuksi pikkusen kuitenkin esiteltiin sitten sivuprofiiliakin. Tämä on jotenkin uteliaan oloinen kersa, selvästi eniten seuraa tällähetkellä ympäristöään uusilla näkimillä, vaikka melkein viimeisenä taisi ne avata.Viimeisimmissä otoksissa esittelee kitapurjettaan pääkköstyttö. Toisikspienimmäinen. Sellainen ihana, kiltti ja vaatimaton lapsi näyttäis olevan, silmänsäkin se avasi vasta kaikkien muitten jälkeen.

Tässäpä nämä tämänviikkoiset potretit, ehkä ensi viikon kuvissa saatetaan nähdä jo kuvia joissa pirpanat on vähän jaloillaankin. Jos viitsivät. ;)

Loppuun vielä yksi suloinen nukkuja, kuka sitten lieneekään. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti