perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuvapäivitystä!

 Pentujen päiväohjelmaan kuuluu jo monta kertaa päivässä leikkiminen ja seikkailu olohuoneen puolellakin, eli reviiri on huomattavasti laajentunut makkarin nurkan pentulaatikosta. Leikit on vauhdikkaita, siltä osin kuin tappijalat antaa myöten.. ;) Ja joka päivä vauhti vaan kiihtyy. Äitikoira on hyvä ja hellä leikittäjä, isosisko Hippo taas pikkusen turhan ronski vielä, vaikka kyllä pennut siitäkin tykkäävät.
Tässä sekalainen kuvakokoelma eräältä alkuviikon päivältä, hieman päälle 4vkoa siis ikää näissä. Kaikista kuvista en ole edes aivan varma kuka missäkin on, joten en oo niitä kuviin tähänkään kaikkiin kirjannut. Nauttikaa kuitenkin näistä! :) Ensiviikolla ehkäpä luvassa aivan "oikeita" poseerauksia myös kun paparazzikummitustäti Ninnu yrittää ehtiä paikalle kameransa kera.

                                                                   Pääkkönen


                                                     Isotyttö keräs KAIKKI narut itelle
                                                               Pääkkönen

                                                    Äitikoira se rotsaa aina lasten ruuat


                                            Pikkupäikkärit onnistuu vaikka keskellä lattiaa..


                                       Taitaa olla selkätyttö.. Ja alimmassa kuvassa on Pyllis.
      Jostain syystä en pääse kuittaamaan kirjoitustani tuon alimman kuvan alle, joten lopetellaan tähän. Koko tämä blogger on tökkinyt monena päivänä ja kuvat eivät ole tallentuneet tänne yrityksistä huolimatta, mutta toivotaan että seuraava satsi saadaan näkyville kivuttomammin. :)

2 kommenttia:

 1. Hitsi ne on sulosia! <3 Onneks ootte niin kaukana, etten pääse kattoon livenä. Vois tulla houkutus hankkia toinenki koira. :D

  Yks pyyntö mulla kyllä ois! Ota niistä videokuvaa ja laita esille, ois kauheen hauska nähdä tuota leikkiä liikkuvana kuvana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitääpä kuvatakin huomenna kunhan taas ovat oikein virkiänä touhuamassa! :) Nämä on aika kärisijöitäki keskenään, välillä melkosta rähinää pitävät ja sitten taas välillä juosta pylykkäsevät niin ilosena keskenään. :)

   Poista