tiistai 25. tammikuuta 2011

Tänään jo 51. vrk

No, turhia taas tuossa aiemmin lupasin, enhän mä yhdellekään ulkoilulle ole muistanut kameraa ottaa mukaan, ja kännykällä ei mustasta koirasta saa lunta vasten kyllä minkäänlaista kuvaa. Ei kyllä mun taidoilla tolla kamerallakaan häävisti, mutta ehkä kuitenkin paremmin. ;)

Muutama sisäkuva pullukasta tältä päivältä, hämäriä nämäkin, mutta olenpahan kuitenkin jotain postannut.

Tässä näette tulevan mamman omavalitseman "pentulaatikon". Tuo laatikko oli suljettuna meidän sängyn alla, ja se onneton oli viimeyönä tunkenut itsensä sinne nukkumaan. Mä sitten avasin kantta vähän että ei olisi niin ahdasta. Meillä on siis kyllä ihan isompikin lååda hälle ja pennuille, mutta tuo oli nyt sitten tähän tilanteeseen mieluisampi. :D                                                              Hylje. <3


Huippukuvajaan huipputaidonnäyte.. :D Noh, näkee siitä mahalinjan vaikka muu, taustaa lukuunottamatta, jääkin hämäräksi. Kuvat ei kyllä anna oikeutta pullukan kokonaispyöreydelle. Oikeasti se on joka suuntaan melkoinen lyllerö.

Vian vointi on nyt ollut oikeinkin hyvä, ruoka maistuu vaikka kolmeen ruokintakertaan ollaan jo siirrytty koska kertasyönnillä ruokaa mahtuu mahaan suht vähän enää. Väsynyt se välillä on, mutta kova nukkumaanhan se on muutenkin.. Maha kuitenkin selvästi jo painaa ja hankilenkit kiinnostavat sitä entistä vähemmän. Vielä se kuitenkin iltaisin lähtee mielellään parin kilometrin tielenkille ja ihan reippaasti sen tepsuttaa loppuun saakka.

Asko Manninen on ottanut asiakseen mukahuolehtia Viasta sisätiloissa. Kai se kuvittelee että isäpuolen rooli lankeaa hälle automaattisesti koska pirpanoitten oikea isä ei ole nokkaansa täällä näyttänyt.. ;) Hartaasti Asko -pieni pulipoika- pitää vahtia nukkuvan Vian vieressä ja jopa hellästi nuolee sitä. Harvinaista. Yleensä kun niitten kanssakäyminen on ollut lähinnä nahistelun asteella.

Ulkona herra rastapallo tosin juoksee kyselemättä Vian ylitse eikä huolenpidosta ole tietoakaan. Siellä Viasta joudumme huolehtimaan me muut. 

Odotusta vielä vajaa pari viikkoa. Jännä nähdä mille päivälle se jakautumisensa ajoittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti