keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kuuenviikon ikäset tapit

Tai tappijalat.. :) Paitsi Noki, sillä näyttäs olevan vähä pitemmästi käpälämittaa ku noilla muilla.

Pirpanoitten rekisteröinti on rämäytetty alulle Omakoirassa, on se vaan kätevää nykyään kun ei tarvi koko ajan etanapostin kans pelailla. Huomenna lapsoset saa niskoihinsa mikrosirut, rekkaus voidaan "viimeistellä" ja sitte niillä on viralliset identiteetit..
"Olavin" nimihän olikin jo julkistettu tuolla aiemmin, mutta neideistä Noki saa viralliseksi nimekseen PullMoon miss Shovelhead ja Hippo PM miss Panhead. Nimet avautuu ehkä parhaiten motoristeille. ;)

Ninnu kävi eilen kuvailemassa taas, ja tarkoituksena oli ottaa kuvia ulkonakin ennen kuin aurinko laskee.. Mutta kuinkas kävikään. Pennut nukahtivat just paparazzin astellessa sisään ja niin meni valo ja aurinko mailleen ennen kuin ehdittiin kuvan kuvaa ottamaan. Loputkin otoksista jäi aika hämäriksi, sisälläkään ei sitten enää oikein valo riittänyt mutta otettiin me silti jotain kuvia. Pienten poseerausyritykset oli kyllä vähän säälittäviä. Tai no ei ehkä niitten vaan allekirjoittaneen yritelmät saada ne hetkeksi seisahtamaan paikalleen, lähinnä. ;) Kyllä sieltä silti jokaisesta joku suht kiva tuli. Ola nyt vähän oli pänkkäpää ja näyttää länähtäneeltä, mutta oikeesti sekin on kyllä ryhdikäs ja nätti.

                                                    Hippo, meiän riiviömatami


                                                    Nokinenä (eikö olekin SIEVÄ?)


                                                Olavi, jolla on kolmen pennun nahka ;)

Ja kattokaa, mä oon ollu huolissani että syökö ne tarpeeksi, mutta eikö näytäkin että aika turhaan oon huolehtinut?
 Sitäpaitsi äitikoira huolehtii lisätankkauksesta edelleen useita kertoja päivässä.


 Mukulat on jo aika kookkaan näkösiä tissittelijöitä, varsinkin kun sattuvat kaikki samaan aikaan maitobaarille. Mutta olen antanut Vian vieroitella omaan tahtiin, sillä on kyllä tosi paljon edelleen maitoa, ja ruoka-annosta on pikkuhiljaa jo jonkin aikaa pienennetty ettei sitten pentujen lähtiessä käy niin että maidon kanssa tulee ongelmia.

 Periaatteessahan pennut siis voisi luovuttaa jo viikon päästä, mutta koska meillä on vasta ensiviikolla silmätarkastuksetkin, niin minä tosiaan päätin antaa niitä uusiin koteihinsa vasta silloin kahdeksannen viikon aikana.. Ehkä. :DTänään me nautiskeltiin makoilemalla sohvalla pentujen kanssa, ja ne on ihan täysiverisiä hiilukanalkuja kuulkaa, jokainen osas ottaa tosi rennosti siinä kainalossa. Ihan lötkönä jengi veti unta. Otin kännykällä kuviakin, mutta nyt oon tositosi laiska enkä jaksa siirtää niitä koneelle. Seuraavassa postauksessa sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti