sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pentueen odottelu-uutisia!

Iloista odottelua luvassa taas!

Via kävi miehelässä ja tammikuun loppupuolelle odotellaan sitten taas vilinää ja vilskettä heelervauvojen merkeissä. Astutus onnistui loistavasti, kun vain maltettiin oikeisiin päiviin saakka. Via nyt oli aika tyrkky jo monia päiviä ennen aikojaan, ja me omistajat jo vähän asialla hermoiltiinkin, mutta herrakoira ei. Se hoiti homman kuin oppikirjan mukaan sitten kun sen aika oli. Hätäilemällähän ei tulekaan kuin *piip*-päisiä kakaroita, niinhän sitä sanotaan. ;)

Nyt sitten vain odotellaan mitä siellä saatiin aikaiseksi. :)

Sulhasena siis tällä kertaa rouvalla ehkä maailman mukavaluonteisin nallukka, varsinainen pusukone ja ihana luppakorvainen herrasmies Mongrel´s Paddy Preston.
Näyttelyissä Paddy on saavuttanut Suomen ja Eestin muotovalion ja Eestin juniorivalion arvot, sekä Eestin voittajan- ja Eestin juniorivoittajan arvot vuonna -09.

Paddyn MH-luonnekuvauksen löydät täältä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTulos.aspx?Id_Tulos=1441016

Ja herran sukutaulu löytyy täältä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER52472/09&R=900

Tässä pariskunnasta herttainen, Paddyn omistajan Sussin ottama, yhteiskuva, Via aavistuksen innoissaan kuvausapulaisen kädessä olevasta vinkulelusta.. ;) 



Pennuista on muutama alustava varaus jo olemassa, mutta odotellahan tässä pitää että mitä on tulossa, ennenkuin yhtään mitään varmaa voin kenellekään luvata. Yhdistelmästä kiinnostuneet toki mielellään saavat ottaa yhteyttä, eihän sitä tiedä vaikka näistä riittäisi useammalle kuin edellisestä pentueesta. :)

En malta olla lisäämättä näitä kahta muutakin kuvaa..



Ai niin, Paddyn "omat" kotisivut löytyvät tällaisesta osoitteesta: http://meidankoirat.nettisivu.org/mongrels-paddy-preston/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti