perjantai 11. helmikuuta 2011

Kolme uutta heelerikoiraa!

Viimeinkin se kauan odotettu päivä koitti, ja sehän oli keskiviikko 9.2.2011. :) Olen pahoillani myöhäisestä pentupäivityksestä, mutta halusin ipanoista kuvat ensin tähän liitettäväksi.. Ja toki pääkin on ollut hieman pyörällä ja väsyttänyt.Via on hieno pieni äitikoira. Se hoitaa lapsiaan antaumuksella, jopa niin antaumuksella että ulos sain sen eilen vain kantamalla ja ruoka oli tarjoiltava makaavan äidin nenän alle pentulaatikkoon, samoin vesi. Viimeyönä se kuitenkin jo malttoi pyytää ulos itse ja ihan omin jaloin siellä kävi tarpeillaan. Toki kiire takaisin lasten luokse oli kamala! :D

Pieniä syntyi siis viimein "vain kolme". Mahan koon ja sen ultranneen lääkärin lausuman perusteella odotimme useampia, mutta nämä möhköt siellä kolmistaan köllöttelivät. Kävimme eilen vielä ultralla kaiken varalta tarkastamassa ettei mahaan ollut mitään jäänyt ja onneksi puhtaalta näytti.

Ensimmäisenä syntyi iso tyttö, perätilassa, ja sen jouduin mamman apuna vetämään ulos. Sen syntymäpaino oli 223g, ja sitä hierottiin hartaasti että saatiin hengittämään. Onneksi ensin aivan veltosta henkeä haukkovasta neidistä sukeutui oikeinkin täpäkkä kiljukaula! Syömäpolitiikka oli sille alkuun ihan käsittämätön asia, mutta parit imut vastiketta pullosta sai sen kyllä nopeasti hoksaamaan että parempaa kamaa tulee nisästä. ;)

Heti ensimmäisen neidin perään syntyi hyvin vaivattomasti pikkumies, 212g. Tämän epäilen olleen sen pahimman mahamyllärin joka sai äipän mahan näyttämään vallan veikeältä. Ainakin pienellä miehellä on kovasti liikkuva asenne ja mieletön imu! Pojalla on rinnassa pieni valkoinen merkki, muilla ei ollut mitään.

Viimeistä neitiä saatiin odotella sitten hetki pitempään kuin edellistä, mutta kolmessa vartissa sekin oli päivänvalon nähnyt. Tämän nokisemman tytön syntymäpaino oli 202g, eli aika potran oloisia pirpanoita kaikki.

Tässä ensimmäisenä kuvissa POIKA. :) Mikäli elämänalku menee niinkuin toivotaan, tämä pikkutassu matkaa aikanaan uuteen kotiinsa Nivalaan, isojen sinisten seuraan. Tyttöjen tulevat osoitteet eivät ihan vielä ole varmistuneet.

Näissä edellisissä sitten vaaleampi tyttö, se ykkönen. Tälle tulee varmaan äitinsä väriset merkit, uskoisin. Kattokaa noita tassuja!! <3

Ja viimeisinä muttei vähäisimpinä nokisimman neitosen potretit. :) Selvästi tummempi kuin siskonsa.. Ja niin suloinen sekin.

Kuvapäivityksiä pyrin laittamaan mahdollisimman usein, ainakin niin usein kun Ninnun saan kyläilemään! ;) On mulla se omakin kamera mutta sillä on parempi. Nämäkin kuvat ovat siis, niinkuin alanurkista näkyy, Ninnun aikaansaannoksia. Heihei, seuraaviin päivityksiin. Näissä tunnelmissa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti