torstai 3. helmikuuta 2011

odottavan aika on niiiiin pitkä

Päivä 60. Pallero vain nukkuu. :)

Eilen luulin saaneeni lämmön laskun kiinni päivällä, mutta en tiedä oliko tuo silloinen 36,7 mittausvirhe vai ei, kun ei rouva odottajasta ainakaan ihmeemmin näy että se aikoisi tälle päivälle synnyttämisen aloittaa.. Eilen koko päivänä ei maistunut ruokakaan, mutta illalla se sitten alkoi kuitenkin syömään.
Tänäänkin on ruokaa ollut vailla, mutta veto ei kuitenkaan ole ollut ihan yhtä vauhdikas kuin viimeaikoina muuten on ollut.
 Ja oikein jos toiveikasta ajattelua suoritan, niin ehkä se hengittää vähän tiheämmin ja ainakin se on koko ajan mun lähellä.

Kävelemässä me ollaan käyty muutamaan otteeseen pientä lenkkiä, Via lyllertäen ison mahansa kanssa ja minä pikkupikku askelin kipeän selkäni kera.. Toivottavasti tämä selkävaiva vähän helpottaa ennen kuin tuo alkaa pykätä ipanoita, tai toivon mukaan se ei sitten ainakaan tarvis mua muuhun kuin päältäkatsojan ja punnitsijan rooliin, koska en kykene juuri muuta nyt tekemään. Mutta ehkä selän kipu ja kolotus unohtuu kun tositoimet alkaa..

En siis tiedä mitä tässä tällä päivämäärällä käy, voihan se tietysti yötä vasten aloittaa vaikkei suuresti vielä sitä näytäkään. Jännää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti